29.4.12

bir blog bu kadar ihmal edilir mi?

Edilmez tabi ama mazeretim var.Tüm bu haritaları ezberlemekle meşguldüm :)
Sağım solum olmadığını söylemiş miydim daha önce. "Yön duygum yoktur" dan biraz daha kötü bir şeydir bu. Her an her göz kırpmada ne yöne gittiğini unutmak gibi bir şeydir hatta daha da fecisidir. Beş dakika da bir kontrol etmeyi, yeniden keşfetmeyi gerektirir. Genelde gidilmesi gerekenin tam tersi yöne giderim hislere bırakınca kendimi.Bazen sırf oyun olsun diye böyle yaparım. Ben bu halimle dünyayı gezmeye çalışıyorum işte. Galiba bu nedenle normal (bana göre normal) bir insanın okuyabileceğinden çok daha iyi harita okurum.Bu konuda  benim kadar iyi olanı görmedim daha. Gözler görmeyince kulakların çok iyi duyması gibi bir şey herhalde  diyorum. 


Ne zaman bir haritaya baksam başımın dönmesi geçer, ben haritayı döndüre döndüre ilerlerim üstüne. Yolumu hiç şaşırmam bir haritaya bakarsam. Haritam yoksa da uzay boşluğunda gibi kalı veririm ortada. Haritam varsa ve gidecek yolum da varsa bloğumu biraz ihmal ederim :)

7 yorum:

  1. Yeni yerler, yeni hikayeler, yeni görseller, merak ettim iyice pek gizemli olmuş, elinde harita hangi gizli geçitlerden geçip nereleri göreceksin ve göstereceksin bize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakkini vererek yaziyim derken pek cok seyi icime attim gezerken, simdi yavas yavas yazmaya cizmeye baslayacagim diye umuyorum.. cizmeyi cok ozledim..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. hem kaybolalim, hem ihmal edelim, hem toparlayalim, hem birbirimizi sevelim..:)

      Sil
  3. Yaaa ne giciksin yaaa alti aydir bloguna tek kelime yazmayan benim ve ben bu basligi atmak istiyordm ama sen bendeb once davranmisisn ....
    Bu durumu kalp kalbe karsi olarak mi yorumlamaliyim yoksa uzum uzume baka baka kararir mi demeliyim ya da bana arkadasini soyle sana yazi basligini soyleyeyim mi demeliyim bilemedim valla sen sec en iyisi mi

    YanıtlaSil
  4. biraz önce blogundaydim yasi.. az yaziyosun ama cok komik yaziyorsun sen ya.. Roma 4 saatte nasil gezilir ? maceramizi okudum.. gulerek...http://kelimelerarasinda.blogspot.com/2010/08/roma-dort-saatte-nasl-gezilir.html

    YanıtlaSil
  5. Eee yazmak icin kafa patlatmak gerek , tabi once patlatacak bir kafa bulmakgerek , ben o son noktada biraz eksik kaliyorum galiba ..... Benim kafa hepden gidik olmus oluyor ...ne guseldi roma maceramiz , vatikana dogru kosusumuz treni kacirmamak icin yari yoldan donusumuz , roma roma olali boyle gezen gromemistir eminim :)))

    YanıtlaSil