24.9.11

bienal 12.








10 yorum:

  1. Ben de birçoğunu anlamasam da seviyorum bienali. öğrenciyken de görevli olarak çalışmıştım bağım kuvvetli kendisiyle.. Arada çok hoş şeyler çıkıyor ya, o bile yetiyor.. Ne mutlu gitmiş gezmişsin, üstünde -çarpıtma- bile yapmışsın:)

    YanıtlaSil
  2. ilk ve tek bienale yine seninle gimiştik venedik de, pek bir şey anladığım söylenemezdi... bir daha da düşmedi yolum bienallere , yine sen götürürsen belki giderim ama :)

    YanıtlaSil
  3. mutlaka gıdecegım. bakalım neler hıssettırecek bana.

    YanıtlaSil
  4. deli anneye: bu sene kente yayilmadigi icin sadece iki antrepoda sergi. yani hizlica gezilebilir..ben hizliyimdir boyle seylerde ama rekor tolgada.. girmesiyle cikmasi bir oldu..
    bienal pazarlamacisi gibi gorunecegim ama devam ediyim. kadikoyden kabatasa 20 dk da gecmek de mumkun deniz otobusuyle.sen de gittikten sonra uzerinde konusuruz hem.. ben de ogrenciyken nasil gorevli olunur bu sergide diye dusunmustum ama sadece dusunmustum.. ben ezelden beri oblomovum galiba..

    YanıtlaSil
  5. yasi yasi.. o bienal hala hatirimda..ne sansliydik ya yani hep olan birsey degil venedikteyiz bienalin oldugu seneye denk gelmisiz..zavalli haydar beyi o topal bacakla arsenal sarayina kadar kosturarak yurutmustuk. yine gideriz diyecegim ama en son su romaya gidip cesmeye para atamama olayimiz kafami kurcaliyor. benim hesaplarima gore her gittigimde gidip para atacagima gore demekki surekli romaya gidecegim diye bir hesap vardi.. romadan da venedige gitmeden olmaz oralara kadar gitmisken. ama iste bozuldu duzen su volkan olayinda..

    YanıtlaSil
  6. adsiz a: ne hissettigini yazarsin umarim.. bienallerden tek korkan ben miyim diye gercekten merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. bianel üstüne bizde(Epruynan) de şöyle bir durum oluşuyor; dolu dolu bianel günleri sonrasında bir hafta etkisinden kurtulamıyoruz ve yolda gördüğümüz her bir şeyin bianele dair olduğunu düşünüyoruz. Bozuk kaldırım taşlarına bakıp burada ne anlatılmak istenmiş acaba? Günün en yoğun trafik saatinde yol üstündeki buldozerle neye gönderme yapılmış? gibi sorular sormadan edemiyoruz...

    YanıtlaSil
  8. neydi , bilmek icin gormek, gormek icin bakmak gerekir..
    ne olursa olsun gidip bir bakmak gerek :)

    YanıtlaSil
  9. önce Türkçe'nin kullanımına dikkat etmek lazım elbette anadilini doğru konuşup yazamayan bir insanın çok da anlayacağı bir şey değildir çağdaş sanat...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanirim sorun turkcenin anadilim olmamasi. ama sunu yapamayan sunu da yapamaz demek sunu alan sunu da aldi demeye benziyor sanki :)
      boyle kaliplarla bakip nerede neleri gorebilir ki insan.. gorse gorse hatalari gorurherhalde.. :) hay allah yine hata yaptim..

      Sil