22.5.12

cocuklarla bahcede


9 yorum:

  1. evet ! ve keske herkesin bunu yapabilecek bir bahcesi olsa.. Bizim ufaklik sansli simdiden bahcivan modunda masallah.. Tesekkurler tatli yazi icin !

    YanıtlaSil
  2. keşke bizim de bahçemiz olsa ama maalesef... yine de bizim bıdık (14 aylık) saksıda soğan yetiştiriyor. Ona su vermek, kurumuş toprakla suyun karşılaşmasını izlemek onu şimdiden heyecanlandırıyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuyu araştırırken bahçesiz bahçeciliğe dair sayfalar gördüm nette. belki bir sonraki sayı icin bunun üzerine araştırma yaparim , nasıl kedi sevmek icin kedi sevmek sart degilse, bahcecilik icin de bahce sart olmayabilir :) gibi geldi simdi bana..

      Sil
  3. :D ne güzel yazmışsınız,yararlı bilgiler kitapları gibi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim.. bu böyle bir seri mi olsa diye fikir verdinis simdi bana :)

      Sil
  4. Sadece çocuğun değil bizim de çok çok ihtiyacımız var böyle bir şeye...
    Lakin bahçe bulmak kolay değil, keşke dedemin satmamış olsalardı!! Ya da babam yeni bir bahçe alsa...

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir yazi!
    Bütün saydiklarinin yani sira, toprakla ugrasmak enerjilerinin pozitif bir sekilde atilmasina, vucuttaki elektrigin akisina, duygusal, bedensel ve zihinsel gelisimlerine ne büyük yararlar sagliyor..Toprak herkese iyi geliyor aslinda :)

    YanıtlaSil
  6. Bahçeli-müstakil bir evde büyütebilsek çocuklarımızı ne güzel olurdu gerçekten...Güzel öneriler ve katılıyorum sana ''Kirlenmek güzeldir :)''

    YanıtlaSil
  7. Valla bizim balkon bahce gibi masallah , babasi ile tohumlari ekti her gun de suluyor , toprakla oynamaxi icin illa bahce olmasi sart degil

    YanıtlaSil