21.12.10











on the way again in ilk yazısı yolda değilken yazıldı. beyhan in sirtina güneş vuruyor  bu yazıyı yazarken. arada bir dönüp güneşe bakıyor. hayrola aralık aralık diyor. deniz güneşten dolayı gümüş gümüş parlıyor. bugün martılar yok. onlar da biryerde güneş altında mayışmışlardır herhalde diyor. güneş gözünü alıyor. dönüp ekranı göremiyor gülüyor. over and over and over again i dinliyor .. dinliyor..çiziyor çiziyor.

2 yorum:

  1. beyhan niye güneşi arkasına alıp yola koyuluyor, güneşe bakamıyor çünkü guneşe bakınca gözlerini kısıyor,gozlerini kısınca yüzüne hınzır bir gülümseme yerleşiyor,göz kenarlarındaki kaz ayakları belirginleşiyor ve elmacık kemiklerindeki çiller ortaya çıkıyor,kıvırcık saçları güneşle parlıyor ve o gerçek insan gidip yerine bir masal kahramanı , bir çizgi film kahramanı olan beyo geliveriyor....beyo nun maceraları son hızla devam edecek diyorum ben.nokta.

    YanıtlaSil
  2. yasi her yeni yazisinda daha da guzel yaziyor. ilk basta olaylari anlatirken duygularini, betimlemelerini kattiginda yazilari daha da guzel oluyor. insani cok kolay icine ceken bir yazma stili var.. bir anda tiramisu bar inini icinde buluyorsun kendini okurken.. yasi bu isi hobby diye yapiyor ama tum sularin denize ulasmasi gibi tum hobiler bir gun ise donusuyor :)

    YanıtlaSil